Climatherm

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία CLIMATHERM Ltd ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται στον χώρο της Προμήθειας, Μελέτης, Επίβλεψης και Εγκατάστασης, όλων των ηλεκτρομηχανολογικών – ενεργειακών έργων, κάθε σύγχρονης κτιριακής κατασκευής.

Το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό δυναμικό της CLIMATHERM φροντίζει για τη μελέτη και το σχεδιασμό των εγκαταστάσεων, λαμβάνοντας υπόψη τα σύγχρονα πρότυπα και τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Η υλοποίηση των έργων πραγματοποιείται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, υπό την διαρκή επίβλεψη εξειδικευμένων μηχανικών, ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

Με ιδιαίτερη εξειδίκευση στο πεδίο των ενεργειακών εφαρμογών η CLIMATHERM αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσσόμενη δύναμη στο χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Ελάτε λοιπόν να γνωρίσετε την CLIMATHERM και να απολαύσετε τη σιγουριά, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων της.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

25+

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

4000

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

450+

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η εταιρεία CLIMATHERM Ltd. (ΚΛΙΜΑΘΕΡΜ Εμπορική και Τεχνική Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων ΕΠΕ) δραστηροποιείται στον χώρο της Προμήθειας, Μελέτης, Επίβλεψης και Εγκατάστασης, όλων των μηχανολογικών – ενεργειακών έργων, κάθε σύγχρονης κτιριακής κατασκευής.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998, από νέους ανθρώπους, με μεγάλη και εξειδικευμένη εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο των δραστηριοτήτων της, αλλά πάνω απ’ όλα με στόχους και όραμα.

Τομείς δραστηριοτήτων

 • Κτιριακές Εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης, απαγωγής & διαχείρισης ομβρίων, με αυστηρή προσήλωση στην αξιοπιστία και προδιαγραφές των υλικών και των τεχνικών οδηγιών-κανονισμών εγκατάστασης.
 • Συστήματα κεντρικής θέρμανσης (Μονοσωλήνιο, δισωλήνιο, λεβητοστάσια, καυστήρες, θερμαντικά σώματα, fan coils, ενδοδαπέδια θέρμανση, αντλίες θερμότητας, Ηλιοθερμικά συστήματα κ.λ.π.)
 • Ηλιακά συστήματα – παραγωγή ζεστού νερού χρήσης (ηλιακοί συλλέκτες, boilers διπλής και τριπλής ενέργειας κ.λπ.)
 • Συστήματα φυσικού αερίου και υγραερίου (καυστήρες, λέβητες, μονάδες αερίων καυσίμων, γραμμές αερίου, ανίχνευση αερίων, οικιακές συσκευές κατανάλωσης, βιομηχανικές παροχές κ.λπ.)
 • Αυτοματισμοί – εξοικονόμηση ενέργειας (συστήματα αυτονομίας, θερμιδομέτρηση, αντισταθμίσεις, προγραμματιζόμενα θερμοστατικά κέντρα, συστήματα BUS, PLC, διαχείριση ανανεώσιμων πηγών κ.λπ.)
 • Εγκαταστάσεις αποστράγγισης, αντιπλημμυρικά έργα. (Κανάλια, σχάρες, δίκτυα, αποστραγγιστικές μεμβράνες, γεωυφάσματα, δεξαμενισμός, διαχείριση και εκμετάλλευση ομβρίων υδάτων).
 • Εγκαταστάσεις πυρασφάλειας και γενικότερα αντλητικές εφαρμογές (αντλίες λυμάτων και ακαθάρτων, αντλίες υποβρύχιες, αντλίες ομβρίων, πιεστικά συγκροτήματα κ.ά.)
 • Ειδικές εφαρμογές εναλλακτικών ενεργειακών συστημάτων και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Ενδοδαπέδια θέρμανση- δροσισμός, κλιματισμός με φυσικό αέριο, συμπαραγωγή ενέργειας, εκμετάλλευση ηλιακής ενέργειας, συστήματα γεωθερμίας και αεροθερμίας κ.ά.)
 • Συστήματα κλιματισμού (Split Units, ημικεντρικές / κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, Fan Coil Units, Close Control A/C units, VRV, Multi systems κ.λ.π.)
 • Συστήματα απαγωγής – προσαγωγής αέρα, ποιότητα αέρα, δίκτυα αεραγωγών, καπναγωγοί, καμινάδες.
 • Βιομηχανικές εγκαταστάσεις
 • Μηχανολογικές μελέτες, αυτοψίες εγκαταστάσεων, πραγματογνωμοσύνες μηχανολογικών έργων.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η επιλογή των κατάλληλων υλικών για τις παραπάνω εφαρμογές, γίνεται με γνώμονα τις προδιαγραφές, την αξιοπιστία, την διαχρονική παρουσία του προϊόντος στην αγορά και την άριστη σχέση ποιότητας/τιμής.

Αυτό ενισχύεται και από την μακρόχρονη συνεργασία της εταιρείας CLIMATHERM, με κορυφαίες εταιρείες- προμηθευτές, του επαγγελματικού μας χώρου.

ΕΔΡΑ

Η εταιρεία μας στεγάζεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, συνολικής έκτασης 500m², επί της οδού Ηπείρου 46 στον Πειραιά, ο οποίος χωρίζεται σε 200m² εκθεσιακό χώρο και γραφεία και 300m² αποθήκες.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο, βιοκλιματικό κτίριο χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, στο οποίο έχουν εφαρμοσθεί οικολογικά υλικά, συμβάλοντας στο μέγιστο δυνατό στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Στην εταιρεία μας απασχολούνται μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, υπεύθυνος λογιστηρίου, γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη, τεχνικοί εργοδηγοί (θερμοϋδραυλικός και ψυκτικός) και εξειδικευμένοι πτυχιούχοι τεχνίτες, διαφόρων ειδικοτήτων όπως ψυκτικοί, θερμοϋδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι και τεχνίτες κλιματισμού – αεραγωγών.

W Our Team Video Bg Opt

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η τεχνική – κατασκευαστική δραστηριότητα της εταιρείας κινείται στο τετράπτυχο “ελληνική νομοθεσία, τεχνικές οδηγίες εσωτερικών εγκαταστάσεων, προδιαγραφές και πιστοποιήσεις υλικών, ασφάλεια κατά και μετά την εγκατάσταση” και υποστηρίζεται πλήρως, από τις απαραίτητες μελέτες εφαρμογής, την ολοκληρωμένη επίβλεψη και διαχείριση έργου και την τελική παράδοση σε λειτουργία, ώστε οι πελάτες μας να απαλλάσσονται από χάσιμο χρόνου και από περιττά έξοδα, παραλαμβάνοντας πραγματικά το έργο “με το κλειδί στο χέρι.”

Καθότι πιστεύουμε ότι η σχέση με τον πελάτη μας δεν σταματάει με την παράδοση του έργου, δίνουμε εξαιρετική σημασία στο After Sale Service και στην παρουσία μας κοντά στον πελάτη, για θέματα ενημέρωσης, θέματα βλάβης και συντήρησης εγκαταστάσεων.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίζονται οι απαιτήσεις και οι επιθυμίες των πελατών μας, με τον πλέον οικονομικό, ασφαλή, αξιόπιστο και άριστο σε αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, τρόπο. Σε αυτό συμβάλλει, εκτός άλλων, η ξεκάθαρη σχέση και καθορισμός αρμοδιοτήτων με άλλα συνεργεία στο έργο και η ανοικτή επικοινωνία με τον κύριο του έργου και με τον επιβλέποντα μηχανικό.

Για την εξασφάλιση του τελικού χρήστη των εγκαταστάσεών μας, η εταιρεία CLIMATHERM παρέχει εκτός των εγγυήσεων των κατασκευαστικών οίκων, ολοκληρωμένη υποστήριξη και εγγύηση καλής λειτουργίας, για ένα έτος από την κατασκευή της εγκατάστασης.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από περισσότερους των 3.000 ευχαριστημένων πελατών μας.